Menu
Your Cart

Veebilehte kasutades nõustute selle Privaatsuspoliitikaga. Kui te ei nõustu selle poliitikaga, palun, ärge kasutage seda veebilehte. OÜ „Kompozītmateriali“ jätab endale õiguse seda poliitikat igal ajal muuta. Kui jätkate OÜ „Kompozītmateriāli“ veebilehe kasutamist pärast muudatuste tegemist meie Privaatsuspoliitikas, kinnitab see teie nõustumist nende muudatustega.Privaatsuspoliitika

Privaatsuspoliitika

Privaatsuspoliitika

SIA "Kompozitmaterali" kohustub kaitsma iga meie privaatsust, kes kasutab meie teenuseid, külastab meie veebisaiti ja võtab meiega ühendust.

Meie privaatsuseeskirjad aitavad teil mõista, millist teavet SIA "Kompozitmaterali" kogub ja kuidas seda teavet kasutatakse.

Kogume ja töötleme teie isikuandmeid vastavalt Euroopa Liidu isikuandmete kaitse seadusele ja teistele asjakohastele kohaldatavatele õigusaktidele.


Nõusoleku alusel kogutud andmed

Teie palvel ja teie nõusolekul kogume teile teenuste pakkumiseks järgmisi andmeid. Teie andmeid ei kasutata muudel eesmärkidel ega jagata kolmandate isikutega. See eemaldatakse pärast teie nõusoleku tühistamist või taotlust nende teenuste katkestamiseks.


Teie tellitud kauba kohaletoimetamise lõpetamiseks töötleme:

  • Eesnimi;
  • Perekonnanimi;
  • E-posti aadress;
  • Teie ostetud kauba tarneaadress;
  • Ostetud kauba arve aadress;
  • Telefoninumber;
  • Ettevõtte nimi (juriidilistele isikutele);
  • Registreerimisnumber (juriidilistele isikutele);
  • KMKR-number (juriidilistele isikutele).


Kommentaarid

Nimi, e-posti aadress, kommentaari sisu: need andmed kogutakse siis, kui jätate kommentaari, ja neid kuvatakse saidil.

Kui jätate saidile kommentaari, salvestatakse teie nimi ja e-posti aadress ka küpsistesse. Need on teie mugavuse huvides, et te ei peaks uuesti kommentaari jättes oma andmeid uuesti sisestama. Need küpsised salvestatakse teie arvutisse, kuni te need kustutate.


IP ja brauseri kasutajaagendi string: need andmed kogutakse siis, kui jätate kommentaari.

Säilitamisperiood: ülaltoodud andmeid säilitatakse määramata aja jooksul, et saaksime kõik täiendavad kommentaarid automaatselt ära tunda ja kinnitada, selle asemel et hoida neid modereerimisjärjekorras.


Kuidas me isikuandmeid kogume ja kasutame

Kogume teie isikuandmeid (nimi, e-posti aadress, kommentaari sisu) ainult siis, kui olete meile teadlikult edastanud järgmise teabe, näiteks:

  • Kui tellite toote meie veebipoest
  • Osaleda reklaamitud veebisaidil auhinnavõitudel ja võistlustel
  • Kui täidate meie veebisaidil mõne muu teabepäringu


Teabe edastamine kolmandatele isikutele

Kohustume käesolevaga mitte avaldama meie veebisaidi külastamisel saadud isiklikke andmeid, välja arvatud seadusega ette nähtud juhtudel. Võime kogutud teavet kasutada teavitamaks teid uutest toodetest, eripakkumistest, veebisaidi olulistest muudatustest või muudest turunduseesmärkidest, mis võivad teile huvi pakkuda.


Teie isikuandmete kasutamine

Kui edastate meile oma isiklikke andmeid, võime neid salvestada ja kasutada järgmistel eesmärkidel:

  • Salvestage ja töötlege teavet, et paremini mõista teie vajadusi ja kuidas saaksime oma teenuste kvaliteeti parandada;
  • Uute toodete, eripakkumiste kohta teabe saatmiseks kasutage oma e-posti aadressi või mobiiltelefoninumbrit. Kui te ei soovi sellist teavet saada, teavitage meid sellest, saates e-kirja aadressile info@kompozitmateriali.lv;
  • Anda juurdepääs veebisaidi piiratud aladele;
  • Hoidke arvete saatmiseks ja vastuvõtmiseks teatavat teavet.


Küpsiste poliitika

Kui külastate meie veebisaiti, võidakse küpsiste abil teatud teavet salvestada, kui teie arvuti laadib selle teabe automaatselt alla. Neid faile ei kasutata siiski isikuandmete hankimiseks. Kui soovite küpsiste toe välja lülitada, saate oma brauseri seadeid muuta. See mõjutab igal juhul juurdepääsu meie veebisaidile.


Andmed, mis on kogutud õigustatud huvide alusel

Meie õigustatud huvidest lähtuvalt kogume selle saidi hooldamiseks järgmisi andmeid. Teie andmeid ei kasutata muudel eesmärkidel ega jagata kolmandate isikutega. Teie nõudmisel eemaldatakse see.


  • Statistika

Sait kasutab Google Analyticsi minimaalset versiooni - teenust, mis edastab saidi liiklusandmeid Ameerika Ühendriikide Google'i serveritele ja võimaldab meil märgata trende meie saidi kasutajakogemuse parandamiseks. See minimaalne järk töötleb selliseid isikuandmeid nagu: Google Analyticsi määratud kordumatu kasutajatunnus, kuupäev ja kellaaeg, vaadatava lehe nimi, vaadatava lehe URL, varem vaadatud lehe URL, ekraani eraldusvõime , kohaliku ajavööndi aeg, klõpsatud ja alla laaditud lingid, lingid välisele domeenile, seadme tüübile ning riigile, piirkonnale ja linnale.


  • Varjatud sisu teistelt saitidelt

Saidi artiklid võivad sisaldada manustatud sisu (nagu videod, graafikud jne). Teiste saitide manustatud sisu töötab täpselt nii, nagu oleks külastaja külastanud mõnda muud saiti.

Need saidid võivad koguda teie kohta andmeid, kasutada küpsiseid, manustada täiendavat kolmanda osapoole jälgimist ja jälgida teie interaktsioone selle manustatud sisuga, sealhulgas jälgida teie interaktsioone manustatud sisuga, kui teil on konto ja olete saidile sisse logitud.


Lingid teistele saitidele ja muudelt saitidelt

Kui kasutate meie veebisaidi linki sõltumatule ja kolmanda osapoole saidile (või vastupidi), ei saa me garanteerida kogu teie esitatud isikuandmete kaitset. Kolmandate osapoolte saitidel võivad olla oma privaatsus- ja andmekogumispoliitikad, mida me ei saa kontrollida. Mis tahes isikuandmeid, mida edastate kolmandate osapoolte saitidele, reguleeritakse nende osapoolte privaatsuseeskirjadega, kui neid on. SIA “ Kompozitmaterali” ei võta endale vastutust ega vastutust nende kolmandate osapoolte saitide praktilise kasutamise, käitumise ega poliitika eest ega vastuta selliste saitide sisu ega privaatsustavade eest.


Teie õigused

Teil on õigus pääseda juurde isikuandmetele, mida me haldame vastavalt isikuandmete kaitse seadusele. Kui soovite seda teavet, võtke meiega ühendust. Pange tähele ka seda, et vastavalt isikuandmete kaitse seadusele on teil õigus nõuda ebaõigete, ebatäpsete või puudulike isikuandmete parandamist, isikuandmete hävitamist või arestimist ning esitada vastuväiteid oma isikuandmete töötlemisele. Pange tähele, et kui esitate vastuväite oma isikuandmete töötlemisele, ei saa me teile teatud teenuseid pakkuda.


Nõusolek nende tingimustega

Veebisaidi kasutamisel nõustute privaatsuseeskirjadega. Kui te ei nõustu privaatsuseeskirjadega, siis ärge palun seda veebisaiti kasutage. SIA "Kompozitmateriali" jätab endale õiguse privaatsuspoliitikat igal ajal muuta. Kui jätkate Kompozītmateriāli SIA veebisaidi kasutamist pärast meie privaatsuseeskirjade muutmist, kinnitab see teie nõusolekut nende muudatustega.


Meie klienditeenindus vastab kõigile teie küsimustele. e-post: info@chemify.com