Menu
Your Cart

Kun käytte sivustolla, hyväksytte tämän tietosuojakäytännön. Jos ette ole samaa mieltä tämän tietosuojakäytännön kanssa, älkää käykö sivuillamme. ОY «Kompozītmateriāli» pidättää itsellaan oikeuden muuttaa tätä käyntöä milloin tahansa. Jos jatkatte «Kompozītmateriāli» ОY:n sivuston käyttöä, kun tietosuojakäytäntömme muutti, tämä vahvistaa, että hyväksytte nämä muutokset. Tietosuojakäytäntö

Tietosuojakäytäntö

Tietosuojakäytäntö

SIA "Kompozitmaterali" sitoutuu suojelemaan jokaisen yksityisyyttä, joka käyttää palveluitamme, vierailee verkkosivustollamme ja ottaa meihin yhteyttä.

Tietosuojakäytäntömme auttaa sinua ymmärtämään, mitä tietoja SIA "Kompozitmaterali" kerää ja millä tavoin näitä tietoja käytetään.

Keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi Euroopan unionin henkilötietosuojalain ja muun asiaankuuluvan sovellettavan lainsäädännön mukaisesti.


Suostumuksen perusteella kerätyt tiedot

Pyynnöstäsi ja suostumuksellasi keräämme seuraavat tiedot palvelujen tarjoamiseksi sinulle. Tietojasi ei käytetä muihin tarkoituksiin, eikä niitä jaeta kolmansille osapuolille. Se poistetaan, kun suostumuksesi on peruutettu tai pyydetty lopettamaan nämä palvelut.


Tilaamiesi tavaroiden toimituksen suorittamiseksi käsittelemme:

  • Etunimi;
  • Sukunimi;
  • Sähköpostiosoite;
  • Ostettujen tavaroiden toimitusosoite;
  • Ostettujen tavaroiden laskuosoite;
  • Puhelinnumero;
  • Yrityksen nimi (oikeushenkilöille);
  • Rekisterinumero (oikeushenkilöille);
  • ALV-numero (oikeushenkilöille).


Kommentit

Nimi, sähköpostiosoite, kommentin sisältö: nämä tiedot kerätään, kun jätät kommentin, ja ne näkyvät sivustolla.

Jos jätät kommentin sivustolle, nimesi ja sähköpostiosoitteesi tallennetaan myös evästeisiin. Nämä ovat avuksesi, jotta sinun ei tarvitse täyttää tietojasi uudelleen, kun jätät toisen kommentin. Nämä evästeet tallennetaan tietokoneellesi, kunnes poistat ne.


IP ja selaimen käyttäjäagentin merkkijono: Nämä tiedot kerätään, kun jätät kommentin.

Säilytysaika: Yllä olevia tietoja säilytetään toistaiseksi, jotta voimme tunnistaa ja hyväksyä kaikki mahdolliset lisäkommentit automaattisesti sen sijaan, että pitäisimme ne moderointijonossa.


Kuinka keräämme ja käytämme henkilökohtaisia ​​tietoja

Keräämme henkilötietojasi (nimi, sähköpostiosoite, kommenttisisältö) vain, jos olet tietoisesti toimittanut meille seuraavat tiedot, kuten:

  • Jos tilaat tuotteen verkkokaupastamme
  • Osallistu ilmoitettuihin verkkosivustojen palkintovoittoihin ja kilpailuihin
  • Jos täytät muita tietopyyntöjä verkkosivustollamme


Tietojen toimittaminen kolmansille osapuolille

Sitoudumme olemaan luovuttamatta verkkosivustollamme käymällä saatuja henkilökohtaisia ​​tietoja paitsi lain edellyttämällä tavalla. Voimme käyttää keräämäämme tietoa ilmoittaaksemme sinulle uusista tuotteista, erikoistarjouksista, merkittävistä muutoksista verkkosivustolla tai muista markkinointitarkoituksista, jotka saattavat kiinnostaa sinua.


Henkilötietojesi käyttö

Jos annat meille henkilökohtaiset tietosi, voimme tallentaa ja käyttää niitä seuraaviin tarkoituksiin:

  • Säilytä ja käsittele tietoja ymmärtääksesi paremmin tarpeesi ja kuinka voimme parantaa palveluidemme laatua;
  • Lähetä sähköpostia uusista tuotteista, erikoistarjouksista sähköpostiosoitteellasi tai matkapuhelinnumerollasi. Jos et halua saada tällaista tietoa, ilmoita siitä meille lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@kompozitmateriali.lv;
  • Myönnä pääsy verkkosivuston rajoitetuille alueille;
  • Säilytä tiettyjä tietoja laskujen lähettämistä ja vastaanottamista varten.


Evästekäytäntö

Kun vierailet verkkosivustollamme, tiettyjä tietoja voidaan tallentaa evästeiden avulla, jos tietokoneesi lataa nämä tiedot automaattisesti. Näitä tiedostoja ei kuitenkaan käytetä henkilötietojen hankkimiseen. Jos haluat poistaa evästetuki käytöstä, voit muuttaa selaimesi asetuksia. Tämä vaikuttaa joka tapauksessa verkkosivustollemme pääsyyn.


Tiedot kerätään oikeutettujen etujen perusteella

Oikeutettujen etujemme perusteella keräämme seuraavat tiedot ylläpitääksemme tätä sivustoa. Tietojasi ei käytetä muihin tarkoituksiin, eikä niitä jaeta kolmansille osapuolille. Se poistetaan pyynnöstäsi.


  • Tilastot

Sivusto käyttää Google Analyticsin vähäisintä versiota, palvelua, joka välittää sivuston liikennetiedot Googlen palvelimille Yhdysvalloissa ja jonka avulla voimme havaita trendejä parantaa käyttökokemustamme sivustollamme. Tämä vähäinen koontiversio käsittelee henkilötietoja, kuten: Google Analyticsin asettama yksilöllinen käyttäjätunnus, päivämäärä ja kellonaika, tarkasteltavan sivun nimi, tarkasteltavan sivun URL-osoite, aiemmin tarkastellun sivun URL-osoite, näytön tarkkuus , paikallisen aikavyöhykkeen aika, napsautetut ja ladatut linkit, linkit napsauttivat ulkoista verkkotunnusta, laitetyyppiä, maata, aluetta ja kaupunkia.


  • Upotettu sisältö muilta sivustoilta

Sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (kuten videoita, kaavioita jne.). Muiden sivustojen upotettu sisältö toimii aivan kuin kävijä olisi käynyt toisella sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoja sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen lisäseurantaa ja valvoa vuorovaikutustasi tämän upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien seurata vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, jos sinulla on tili ja olet kirjautunut sisään sivustolle.


Lingid teistele saitidele ja muudelt saitidelt

Kui kasutate meie veebisaidi linki sõltumatule ja kolmanda osapoole saidile (või vastupidi), ei saa me garanteerida kogu teie esitatud isikuandmete kaitset. Kolmandate osapoolte saitidel võivad olla oma privaatsus- ja andmekogumispoliitikad, mida me ei saa kontrollida. Mis tahes isikuandmeid, mida edastate kolmandate osapoolte saitidele, reguleeritakse nende osapoolte privaatsuseeskirjadega, kui neid on. SIA “Kompozītmateriāli” ei võta endale vastutust ega vastutust nende kolmandate osapoolte saitide praktilise kasutamise, käitumise ega poliitika eest ega vastuta selliste saitide sisu ega privaatsustavade eest.


Teie õigused

Teil on õigus pääseda juurde isikuandmetele, mida me haldame vastavalt isikuandmete kaitse seadusele. Kui soovite seda teavet, võtke meiega ühendust. Pange tähele ka seda, et vastavalt isikuandmete kaitse seadusele on teil õigus nõuda ebaõigete, ebatäpsete või puudulike isikuandmete parandamist, isikuandmete hävitamist või arestimist ning esitada vastuväiteid oma isikuandmete töötlemisele. Pange tähele, et kui esitate vastuväite oma isikuandmete töötlemisele, ei saa me teile teatud teenuseid pakkuda.


Nõusolek nende tingimustega

Veebisaidi kasutamisel nõustute privaatsuseeskirjadega. Kui te ei nõustu privaatsuseeskirjadega, siis ärge palun seda veebisaiti kasutage. SIA "Kompozitmateriali" jätab endale õiguse privaatsuspoliitikat igal ajal muuta. Kui jätkate Kompozītmateriāli SIA veebisaidi kasutamist pärast meie privaatsuseeskirjade muutmist, kinnitab see teie nõusolekut nende muudatustega.


Meie klienditeenindus vastab kõigile teie küsimustele. e-post: info@chemify.com