Menu
Your Cart

När ni besöker sajter, kommer ni överens med denna sekretesspolitik. Falls ni inte kommer överens med denna sekretesspolitik,ber vi er att inte besöka vår sajt. Aktiebolaget ” Kompozitmateriäli”förbehäller sig rätten att ändra denna politik när som helst. Om ni håller på att använda sajten aktiebolaget ”Kompozitmateriäli”efter förändringar, ska det bekräfta er enighet med de här förändringarna. Sekretesspolitiken

Sekretesspolitiken

Integritetspolicy

SIA "Kompozitmaterali" åtar sig att skydda integriteten för varje individ som använder våra tjänster, besöker vår webbplats och kontaktar oss.

Vår integritetspolicy hjälper dig att förstå vilken information SIA "Kompozitmaterali" samlar in och på vilka sätt denna information kommer att användas.

Vi samlar in och behandlar din personliga information i enlighet med Europeiska unionens lagstiftning om skydd av personuppgifter och annan relevant tillämplig lagstiftning.


Uppgifter som samlats in på grundval av samtycke

På din begäran och samtycke samlar vi in ​​följande uppgifter för att tillhandahålla tjänster. Dina uppgifter används inte för andra ändamål och delas inte med tredje part. Det tas bort när ditt samtycke återkallas eller en begäran görs om att avbryta dessa tjänster.


För att fullfölja leveransen av dina beställda varor behandlar vi:

  • Förnamn;
  • Efternamn;
  • E-postadress;
  • Leveransadress för dina köpta varor;
  • Faktureringsadress för dina köpta varor;
  • Telefonnummer;
  • Företagsnamn (för juridiska personer);
  • Registreringsnummer (för juridiska personer);
  • Momsnummer (för juridiska personer).


Kommentarer

Namn, e-postadress, kommentarens innehåll: dessa uppgifter samlas in när du lämnar en kommentar och visas på webbplatsen.

Om du lämnar en kommentar på webbplatsen kommer ditt namn och din e-postadress också att sparas i cookies. Dessa är för din bekvämlighet så att du inte behöver fylla i din information igen när du lämnar en annan kommentar. Dessa cookies lagras på din dator tills du tar bort dem.


IP- och webbläsaragentsträng: Dessa data samlas in när du lämnar en kommentar.

Lagringsperiod: Ovanstående data sparas på obestämd tid så att vi automatiskt kan känna igen och godkänna ytterligare kommentarer istället för att behålla dem i modereringskön.


Hur vi samlar in och använder personlig information

Vi samlar bara in din personliga information (namn, e-postadress, kommentarinnehåll) om du medvetet har gett oss följande information, till exempel:

  • Om du beställer en produkt i vår webbutik
  • Delta i webbplatsens annonserade prisvinningar och tävlingar
  • Om du fyller i någon annan begäran om information på vår webbplats


Tillhandahållande av information till tredje part

Vi förbinder oss härmed att inte avslöja personlig information som erhållits genom att besöka vår webbplats, förutom vad som krävs enligt lag. Vi kan använda informationen vi samlar in för att meddela dig om nya produkter, specialerbjudanden, betydande ändringar på webbplatsen eller andra marknadsföringsändamål som kan vara av intresse för dig.


Användning av din personliga information

Om du ger oss din personliga information kan vi lagra och använda den för följande ändamål:

  • Lagra och bearbeta information för att bättre förstå dina behov och hur vi kan förbättra kvaliteten på våra tjänster;
  • Använd din e-postadress eller mobilnummer för att skicka information om nya produkter, specialerbjudanden. Om du inte vill få sådan information, meddela oss genom att skicka ett e-postmeddelande till info@kompozitmateriali.lv;
  • Ge åtkomst till begränsade områden på webbplatsen;
  • Spara viss information för att skicka och ta emot fakturor.


Cookiepolicy

När du besöker vår webbplats kan viss information lagras med hjälp av cookies i de fall din dator laddar ner denna information automatiskt. Dessa filer används dock inte för att få personuppgifter. Om du vill stänga av cookie-support kan du ändra dina webbläsarinställningar. Detta kommer i alla fall att påverka tillgången till vår webbplats.


Uppgifter som samlas in på grundval av legitima intressen

Baserat på våra legitima intressen samlar vi in ​​följande uppgifter för att underhålla denna webbplats. Dina uppgifter används inte för andra ändamål och delas inte med tredje part. Det kommer att tas bort på din begäran


  • Statistik

Webbplatsen använder en minimal version av Google Analytics, en tjänst som överför webbplatstrafikdata till Googles servrar i USA och låter oss upptäcka trender för att förbättra användarupplevelsen på vår webbplats. Denna minimala version bearbetar personuppgifter som: det unika användar-ID som ställts in av Google Analytics, datum och tid, namnet på sidan som visas, webbadressen till den sida som visas, webbadressen till den tidigare visade sidan, skärmupplösningen , tiden i den lokala tidszonen, länkar som klickades och laddades ner, länkar som klickades till en extern domän, enhetstyp och land, region och stad.


  • Inbäddat innehåll från andra webbplatser

Artiklar på webbplatsen kan innehålla inbäddat innehåll (som videor, diagram etc.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser fungerar precis som om besökaren hade besökt en annan webbplats.

Dessa webbplatser kan samla in data om dig, använda kakor, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka dina interaktioner med detta inbäddade innehåll, inklusive spåra dina interaktioner med det inbäddade innehållet om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen.


Länkar till och från andra webbplatser

Om du använder en länk från vår webbplats till en oberoende webbplats från tredje part (eller vice versa) kan vi inte garantera skyddet för all personlig information du tillhandahåller. Tredjepartssajter kan ha sin egen integritets- och datainsamlingspolicy utanför vår kontroll. All personlig information som du lämnar till tredje parts webbplatser regleras av dessa parters integritetspolicy, om någon. SIA “Kompozītmateriāli” tar inget ansvar eller ansvar för den praktiska användningen, uppförandet eller policyn på dessa tredjepartswebbplatser och är inte ansvarig för innehållet eller sekretesspraxis på sådana webbplatser.


Dina rättigheter

Du har rätt att få tillgång till den personliga informationen vi hanterar i enlighet med personuppgiftslagen. Kontakta oss om du vill ha denna information. Observera också att enligt personuppgiftslagen har du rätt att begära korrigering av felaktiga, felaktiga eller ofullständiga personuppgifter, förstörelse eller beslag av personuppgifter och att invända mot behandlingen av dina personuppgifter. Observera dock att om du motsätter dig behandlingen av dina personuppgifter kommer vi inte att kunna tillhandahålla vissa tillgängliga tjänster.


Samtycke till dessa villkor

Genom att använda webbplatsen godkänner du sekretesspolicyn. Om du inte godkänner sekretesspolicyn ska du inte använda webbplatsen. SIA "Kompozitmateriali" förbehåller sig rätten att när som helst ändra integritetspolicyn. Om du fortsätter att använda webbplatsen Kompozītmateriāli SIA efter att ha gjort ändringar i vår integritetspolicy, kommer det att bekräfta att du godkänner dessa ändringar.


Vår kundtjänst svarar på alla dina frågor. e-post: info@chemify.com